Fria Bröd AB

Fria Bröd AB är ett prisbelönt, familjeägt bolag som grundades 1996 och Fria Gluten Free är idag Nordens ledande varumärke inom frysta glutenfria bageriprodukter. Alla våra produkter är gluten, -laktos- och mjölkproteinfria. Vi bakar allt själva i vårt bageri i Västra Frölunda, Göteborg och våra bröd är färdiggräddade och färskfrysta för bästa smak. Vår ledstjärna är ”Det Goda Glutenfria Livet och en viktig del av vårt dagliga arbete är att aktivt verka för att sprida kunskapen om Celiaki och vi deltar frekvent i seminarier och forskningskonvent runt om i världen. Våra produkter finns idag hos alla stora kedjor i Norden och i ett flertal Europeiska länder.
Tryckt material för beställning
Komplettera med digitala material
Alla nedanstående digitala filer, mejlas automatiskt ut till din registrerade e-postadress inom en vecka efter lagd beställning. Du kan också ladda ner dem direkt här.
Fria Bröd broschyr om glutenintolerans

Den här broschyren vänder sig till dig som fått veta att du själv, ditt barn eller en annan anhörig, har celiaki och från och med nu behöver äta en kost fri från gluten för att må bra